Skip to main content

SWITCH FÖR MINDRE LUKT


Salt Switch luktar inte som röktobaksprodukter – tvärtom – var och en av deras 30+ smaker luktar och smakar bättre än cigaretter.

SWITCH FÖR MINDRE Krångel

Salt Switch är redo att användas direkt ur lådan, den kommer färdigladdad och förfylld med E-juice.
Det är bara att öppna förpackningen och börja använda.

Salt Switch använder endast medicinskt nikotin och livsmedelsgodkända smakämnen som skapar mjuka puffar med tillfredsställande nikotinnivå

Engångs nic salt e-cigaretter passar dig som vill ha det enklaste sättet att använda e-cigaretter – du behöver inte tänka på att fylla på vätskan, byta coil, ladda batteriet. Skapad med idén om en engångs e-cigarett för en dag. Det finns ingen anledning att vara rädd för att förlora, slå sönder eller få den blöt. Användningen är lika enkel som ett paket cigaretter: glömt hemma – köp en ny.
Lättare än någonsin!

Elektroniska engångsvejpar från den största tillverkaren SALT Switch är ett exempel på kvalitet och utmärkt smak. Det är ett utmärkt tillfälle att sluta röka cigaretter med hjälp av SALT Switch-enheter utan krångel, utan att skada din kropp och utan lukt.

SALT Switch erbjuder en mängd olika smaker – från den välbekanta smaken av klassisk tobak till frukt- och bärblandningar. Du kan njuta av en smak eller gå mellan två smaker via en switch. Sluta röka säkert och med nöje med SALT Switch engångsvape!

 

Lätt att använda

Salt Switch har valts ut för deras användarvänlighet och prestanda och innehåller allt du behöver!

Ergonomiskt munstycke

Med betoning på ergonomi har vi noggrant byggt denna mest genomtänkta enhet, som är bekväm att greppa för dagligt bruk.

Ljusindikator

Säkerhetslampans indikator visar när enheten är klar och igång. Den lyser när du andas in och blinkar när enheten har tagit slut på bloss.

KLART FÖR ANVÄNDNING MED EN KNAPP

SALT Switch behöver inte fyllas på, laddas eller bytas ut. Enheten börjar fungera automatiskt när du andas in. Batteriet med en kapacitet på 350 (mAh) och 2 ml vätska med saltlösning nikotin har i genomsnitt upp till 600 bloss. Uppfriskande smaker och behagliga aromer ger maximal vapingkomfort.

Det är en utmärkt lösning för storrökare att minska konsumtionen av nikotin på de mest miljövänliga och säkra sätten. De kan använda vape med nikotin, sedan nikotinfria vapes för att helt sluta röka.

Salt Switch är endast 103 mm lång och är gjord av aluminiumlegering och plast. Beläggningen är mycket behaglig att ta på och själva enheten ligger bra i handen.
Varje enhet är fylld med en läcker vätska av högsta kvalitet med bra och starka nikotinsalter, vilket ger dig en känsla av mycket smak redan efter det första blosset.
Linjen innehåller uppfriskande frukt- och bäraromer, med eller utan kylning. Det finns också en del tobaksmaker. Detta gör det lättare att välja rätt smak för dig! Det bör noteras att smaken i den nya Salt Switch kännetecknas av en naturlig arom och rik på smak.

UPPTÄCK ALLT – EN NY ABSOLUT INNOVATIV ELEKTRONISK ENGÅNGSCIGARETT!

– Komfort i användning (passar mycket bekvämt i handflatan)
– Varje cigarett innehåller 600 bloss
– Ett stort antal fruktcocktails
– Ingen vätskeersättning
– Inget batteribyte
– Intensiv och rik smak
– En bra original och sofistikerad present

Du kan hitta Salt Switch 600 och många andra populära engångsvapes såsom Dinnerlady, Aroma King, Elfbar, IVG Bar, Frunkbar, Vapemate, Fizzy SKE Crystal bar hos både engångsvape24 och Ismokeking.

Leave a Reply